Указания за регистриране и подаване на данни

Организира се със съдействието на Фонд „Научни изследвания“
Договор No КП-06-МНФ/6 от 19.08.2021 г.

1-ва стъпка
РЕГИСТРИРАНЕ – на страница НОВА РЕГИСТРАЦИЯ

Попълвате съществуващ ваш имейл, избрана на момента парола и щраквате отметката "Не съм робот".

Щом щракнете бутона, върху който пише "Регистриране", системата автоматично изпраща имейл до попълнения от Вас имейл адрес.

2-ра стъпка
ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА РЕГИСТРИРАНЕТО

На посочения мейл получавате съобщение, съдържащо текст:

"Ако искате да завършите регистрацията си…" и завършващо с интернет адрес:

https://тозиСайт/index.php?pid=85&user2=newreg&code=uJhna.....

Потвърждението на регистрацията става при щракане (кликане) с мишката върху адреса, който обикновено изглежда като линк.

3-та стъпка
ВЛИЗАНЕ В ЛИЧНАТА РЕГИСТРАЦИЯ – през страница Потребителски профил в сайта на ВСУ'2021

До страницата за влизане се стига с щракване върху линка "ВХОД", който се вижда в горния десен ъгъл на всяка страница.

В полетата „Потребителско име“ и „Парола“ попълвате вашия имейл и парола, избрани в 1-вата стъпка.

Щраквате бутона "Влизане".

4-та стъпка
РЕДАКТИРАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Когато се намирате на страница Потребителски профил в сайта на ВСУ'2021, след като сте подали правилно „Потребителско име“ и „Парола“ и сте влезли.

Щракате върху оцветените думи „Редактиране на профила“, накрая на раздела „Данни в моя профил:“, след което се появяват полета за попълване. За да завършите редактирането, т.е. системата да съхрани направените промени, е необходимо да натиснете големия бутон отдолу, в който има надпис „Съхраняване на данните“.

5-та стъпка
ЗАЯВЯВАНЕ НА УЧАСТИЕ, ПОПЪЛВАНЕ НА РЕЗЮМЕ, ИЗПРАЩАНЕ НА ДОКЛАД

Всички тези дейности се осъществяват след влизане с „Потребителско име“ и „Парола“ в Потребителски профил в сайта на ВСУ'2021 и щракане върху думата „Редактиране“, която е под надписа „Първи доклад“, а ако вече сте попълнили данни за първи доклад - и под надписа „Втори доклад“. Отваря се страницата за попълване и редактиране на данни за доклад. За да може системата да отрази направените промени, е необходимо да натиснете големия бутон отдолу, в който има надпис „Запазване на данните“. След запазване на данните, на мястото на полетата за попълване се показват надписи „Моята регистрация“ и „Данните бяха съхранени.“ Щракайки върху „Моята регистрация“ отново ще видите данните, свързани с Вашето участие във ВСУ‘2017“.

ЗАБЕЛЕЖКА

Описаните действия могат да се извършват само през дните в рамките на съответните периоди за регистрация, изпращане на резюмета и т.н. фиксирани с Важните дати от графика на конференцията.

Съобщаване за нередности и получаване на помощ

Ако изпълнявате горните стъпки, но при някоя от тях нещата не се случват както е описано, моля, незабавно се обадете на имейлите или телефоните за контакт. В имейла или при обаждането си опишете, възможно по-последователно, какви действия извършвате и при кое от тях не се случва това, което очаквате.

Изтриване на данни за доклади и профили

Съгласно Европейският регламент за защита на личните данни и нашата "Политика за защита на личните данни" Вие имате право, във всеки момент, в който решите, да изтриете от сайта информацията, която сте предоставили.

За да изтриете данните за доклад, трябва да щракнете върху линка "Изтриване на доклад", който виждате на страница Потребителски профил в сайта на ВСУ'2021.

Ако още не сте подали данни за доклад, или вече сте изтрили всичките си доклади, на страница Потребителски профил в сайта на ВСУ'2021 има линк "Изтриване на профила" и с щракване върху него можете да изтриете и своя профил.

Имайте предвид, че след изтриване данните се заличават напълно и може да ги възстановите само чрез повторно въвеждане. Изтриването на доклад, ще прекрати неговото разглеждане и публикуване, а платената такса за участие, няма да бъде възстановена. Изтриването на профил, ще ни лиши от данните за контакт с Вас и няма да получите повече съобщения за хода на конференцията.

 

 

Сopyright, © 2021 Висше строително училище "Любен Каравелов". Всички права запазени!
@ Направено с MyCMS